Waterbeheersing

voorkom wateroverlast

Van de bestrating genieten wordt onmogelijk wanneer deze blank staat na een flinke regenbui. Zeker in een land waar het regelmatig met bakken uit de hemel komt is een goed afwateringssysteem wel zo fijn.

Zonder problemen voegen dichten
Wanneer we de voegen dichten met cement denkt men vaak dat het water nergens naartoe kan. Maar ook daar zijn oplossingen voor. Door een duurzaam infiltratiesysteem aan te leggen voorkomen we wateroverlast én de groei van onkruid. Hierdoor blijft uw bestrating mooi en droog.

Waarom waterbeheersing in uw tuin belangrijk is

Water kent geen genade. In huis zorgen lekkages voor flink wat schade, maar ook de bestrating moet het met enige regelmaat ontgelden. Zeker wanneer bestrating blank komt te staan door hevige regenval kan dit de stenen of tegels aantasten. Het water trekt in de stenen en verkort de levensduur aanzienlijk, iets waar u niet vrolijk van wordt.

Wanneer u voor waterbeheersing kiest heeft u daar allemaal geen last meer van. Het water wordt hergebruikt, de bestrating kent een langere levensduur en u krijgt geen natte voeten wanneer u thuiskomt tijdens of na een regenbui. Dat is het betere werk.

Waarom waterbeheersing?

R

Langere levensduur

In combinatie met het impregneren van de bestrating zorgt waterbeheersing ervoor dat de stenen of tegels een langere levensduur kennen.

R

Geen natte voeten meer

Er is niets vervelender dan uit uw auto moeten stappen en in een plas water terechtkomen. Dat wordt verleden tijd wanneer u voor waterbeheersing kiest.

R

Zelfvoorzienend gazon

Het water kan naar het gazon worden geleid, hierdoor hoeft u deze niet meer te voorzien van water.

R

Landelijk actief

In heel Nederland kunnen wij deze dienst uitvoeren. Waar u ook bent, op Bestratingsvoegers kunt u rekenen.

Wateroverlast voorkomen? Plan een adviesgesprek in!