Impregneren

Een beschermlaag voor de toekomst

Zorgeloos van een terras kunnen genieten, dat klinkt goed hè? Wanneer er rode wijn of andere vloeistoffen op het terras worden gemorst zijn we vaak bang voor kringen of vlekken. U wordt er de volgende zomer pijnlijk aan herinnerd wanneer de zon weer schijnt.

Weersomstandigheden
Om het nog even over die zon te hebben: die is niet best voor de kleur van uw terrastegels of andere bestrating. De zonnestralen kleuren niet alleen uw huid, ook uw bestrating. En dat willen we het liefste voorkomen. Het wordt er namelijk niet mooier op.

Impregneren
De oplossing om dat tegen te gaan en uw bestrating onderhoudsarm te maken is deze te voorzien van impregneermiddel. We voorzien de bestrating van een beschermlaag die ervoor zorgt dat tegels niet meer verkleuren en eenvoudiger schoon te maken zijn.

Zonder zorgen vrienden en familie uitnodigen!

Het impregneren van de bestrating zorgt voor een beschermlaag. U hoeft niet meer bang te zijn voor vloeistoffen die op uw bestrating terechtkomen, de volgende dag even schoonmaken en er is niets meer van te zien. Ook kan water er niet meer intrekken, hierdoor wordt de levensduur van de tegels en stenen verlengd.

U kunt zonder zorgen vrienden, familie en anderen uitnodigen voor een leuke avond in de tuin. Wat er ook gebeurt, uw terras of bestrating is ertegen bestand. Ook krassen van stoelen en tafels behoren tot het verleden!

Dit is waarom u voor ons kiest!

R

Totaalpartner

We impregneren niet alleen, bij ons kunt u voor alles omtrent uw bestrating terecht. Van het reinigen tot waterbeheersing.

R

Jaren ervaring

Iedere soort bestrating is te reinigen en impregneren. We gaan geen uitdaging uit de weg!

R

After-sales

Ook na het impregneren van uw terras of bestrating staan we voor u klaar. Altijd bereikbaar en binnen één dag een afspraak.

R

Landelijk actief

Overal in Nederland geholpen kunnen worden, dat maken we mogelijk met onze landelijke dekking.

Zekerheid bieden

Bij Bestratingsvoegers bieden we zekerheid. Er zeker van zijn dat uw bestrating weer brandschoon is na onze komst. Er zeker van zijn dat u geen last meer heeft van onkruid én er zeker van zijn dat uw bestrating beschermd is. Dat laatste doen we door tegels en andere bestrating te voorzien van een beschermlaag.

Na het adviesgesprek stellen we een plan van aanpak op en weet u waar u aan toe bent. Wanneer u akkoord geeft op dit plan zetten we alles in gang! 

En we laten het weten wanneer de bestrating opnieuw geïmpregneerd moet worden. Dat is zekerheid. 

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden.

Uw bestrating of terras ook beschermen?